Bruidsfotografie

Bruidsfotografie

Zoekt u een fotograaf voor uw bruiloft?  Nico van Velden is fotograaf/videograaf, gespecialiseerd in bruidsfotografie.

Hoe werkt een bruidsreportage?

De werkwijze van Nico van Velden kenmerkt zich door een ontspannen sfeer, waarbij hij zo onopvallend mogelijk te werk gaat. Tijdens de fotoshoot geeft hij soms suggesties en geeft hij u zoveel mogelijk ruimte om uzelf te zijn. U hoeft echt niet steeds in de lens van de camera te kijken en ook niet altijd een glimlach te hebben. Wees ontspannen, want dan zijn de foto’s op hun mooist.

De mooiste foto’s zijn die met de meest natuurlijke uitdrukking, dus geen gemaakte lach of heel sterk poserend. Vanzelfsprekend werk Van Velden uitsluitend met professionele apparatuur die dubbel uitgevoerd is : 2 body’s en flitsers en diverse lenzen.

Spreekt de stijl van bruidsfotografie u aan? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarvoor kom Nico van Velden graag naar u toe of we spreken af in een gezellig restaurant of op een terras. Tijdens dat gesprek bespreken we de planning van de bruiloft en kan hij u helpen met ideeën. En natuurlijk krijgt u voorbeelden  trouwalbums te zien.

Bekijk meer foto’s van bruidsfotografie in de fotogallery.

Trouwalbum

De foto’s die gemaakt worden in de bruidsreportage zijn een waardevolle herinnering van uw bruiloft. Die dag beleeft u steeds weer opnieuw zodra u de foto’s bekijkt. Dit is makkelijk, want bij elke bruiloft die de fotograaf vastlegt ontvangt u een DVD met de fotobestanden in hoge resolutie. Uiteraard zijn de foto’s geselecteerd en waar nodig bewerkt.

Uw foto’s komen extra tot hun recht in een prachtig trouwalbum. Een trouwalbum kunt u bij Van Velden Fotografie bestellen. De trouwalbums zijn van mooie kwaliteit en geven de foto’s de uitstraling die ze verdienen.

Bekijk hier een slideshow met de albums die u kunt bestellen. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u ze in het echt bekijken.