Fotograaf Nico van Velden bruidsfotograaf in Noord Holland

Fotograaf Nico van Velden bruidsfotograaf in Noord Holland

Bruidsfotograaf legt unieke momenten vast

Bruidsfotograaf gezocht? Nico van Velden is een professionele fotograaf die uw unieke momenten vastlegt. Van Velden fotografie is gespecialiseerd in de volgende onderwerpen.

Fotograferen waar u maar wilt

De bruidsfotograaf is gevestigd in Zuid-Scharwoude in Noord-Holland. De meeste opdrachten voor fotografie zijn in Noord Holland, zoals in Alkmaar, Sint Pancras, Purmerend, Haarlem, de Rijp en Amsterdam. Het is echter ook mogelijk om een locatie buiten Noord-Holland te kiezen.

Gratis kennismakingsgesprek

Om uw verwachtingen duidelijk te krijgen is een kennismakingsgesprek het startpunt. Tijdens het gesprek bespreekt u met Nico van Velden de wensen en mogelijkheden. Hij laat u voorbeelden zien die u aanspreken en gezamenlijk komt u tot een goed voorstel.

Ik geniet ervan om mooie foto’s te maken van “onvergetelijke momenten”. Als je er oog voor hebt, dan zijn die overal te vinden. Bij een aanzoek of een zwangerschap. Je kindje dat je pas op de wereld hebt gebracht. Een bruiloft of met je gezin. Of gewoon een mooie foto van jezelf met je vriend of vriendin. Of misschien wel met vader en/of moeder. Of alleen van opa of oma. Maar ook van een dierbare die je naar haar/zijn laatste rustplaats brengt. Kortom, rondom familie en vrienden zijn veel mooie momenten die waardevol zijn en die je als herinnering vast wilt leggen. Ik fotografeer het liefst met natuurlijk licht op locatie, maar heb ook een mobiele studio met de nodige lampen en achtergrond zodat bij weinig licht er altijd mooie foto’s gemaakt kunnen worden.

Nico van Velden

Aflevering en afwerking

Uit alle genomen foto’s worden de mooiste foto’s geselecteerd en bewerkt. Ook kunnen er extra bewerkingen worden gedaan, zoals zwart-wit, sepia of kleur uitgelicht.  Binnen twee weken ontvangt u de foto’s met hoge resolutie op cd afgeleverd. Via een gepersonaliseerde link zijn de foto’s ook te downloaden.  Met de foto’s kunt u vervolgens doen wat u wilt, zoals zelf afdrukken of mailen naar vrienden en familie.

Ervaring en voorbeelden

Voorbeelden van het werk van Nico van Velden vindt u in de fotogallery met bruidsfotografie, zwangerschapsfotografie, newborn fotografie, babyfotografie, familieportet, loveshoot en uitvaartfotografie.