Recensies

Tevreden klanten over het werk van fotograaf Nico van Van Velden Fotografie

Nico heeft prachtige foto’s van ons op onze trouwdag gemaakt en heeft daarbij perfect geanticipeerd op de weersomstandigheden. Wij vonden het erg leuk om van tevoren kennis te hebben gemaakt met Nico, want daardoor voelde we ons erg op ons gemak bij Nico op de dag zelf. Tijdens de ceremonie was Nico onzichtbaar voor ons, wat natuurlijk helemaal top is en ook zijn aanwijzingen waren duidelijk en hebben geresulteerd in heel mooie foto’s. Van Velden Fotografie is echt een aanrader!

Kelly & Sven

 

Nico is een zeer prettige man om zaken mee te doen. Hij is aardig, duidelijk en makkelijk om mee te werken. Tijdens onze bruiloft is hij op de belangrijke momenten niet merkbaar aanwezig maar weet toch de speciale momenten prachtig vast te leggen, wat erg fijn is. Ook krijgt hij het op een natuurlijke manier voor elkaar om mensen (zowel volwassenen als kinderen) zo te positioneren dat er hele mooie foto's uitkomen. Ik zou hem zeker aanbevelen en zal zeker contact met hem opnemen als ik ooit weer foto's wil laten maken.

Rianne & Dennis

Wij zijn enorm blij met jouw foto’s! Dit belooft wat zeg JJ We worden er allebei weer een beetje emotioneel van Nico, wat mooi. We zijn allebei nog een beetje in een roes… Het was een fantastische dag en het feest was een knalfeest! Ongelooflijk goede band, waarbij iedereen op de dansvloer stond! De hele avond. We gingen helemaal uit ons dak, zoals de bedoeling was. We kregen ook leuke reacties over jou. Gerlinde had natuurlijk gezien wat je bij het foto’s maken allemaal deed en mijn moeder zei het ook al. Wij hebben jou zelf na de fotoshoot nauwelijks opgemerkt, ik weet niet hoe je dat voor elkaar kreeg?!

Janita & Bas

Afgelopen 14 juli heeft Nico onze mooie bijzondere trouwdag vastgelegd met geweldige mooie foto's. Nico bedankt voor je geweldige en professionele aanpak waardoor wij onze trouwdag heerlijk hebben beleeft. De foto's hangen aan de muur. Als we in de toekomst ooit weer een fotograaf nodig hebben weten we je zeker te vinden!!!!!

Sylvia & Engel

18 september is het alweer een jaar geleden dat Nico onze bruidsreportage heeft gedaan en we kijken nog steeds met een super goed gevoel terug naar zijn vakkundigheid. Wij raden daarom Van Velden fotografie iedereen aan!

Judith & Johan

Een geweldige fotograaf waardoor wij nog steeds kunnen nagenieten van onze mooie dag. Vooral de emoties en de sfeer van de dag weet hij onwijs goed te vangen in zijn foto´s. Voor iedereen een aanrader, mede omdat hij naast de prettige omgang ook zeer professioneel is (alleen al deze website). Nico heel erg bedankt en veel succes!

Sophie & Jorian

Wat een prachtige foto's heb je gemaakt en wat een stijlvolle presentatie!! Helemaal te gek, onwijs bedankt Nico!

Esther & Cees uit Purmerend

 

Nico......jij bent echt ZO ontzettend goed in wat je doet.....(ook als mens erg prettig in de omgang!!). Eigenlijk heeft Nederland maar 1 fotograaf nodig, maar ik gok dat het dan een beetje druk voor je wordt....!

Judy & Lau uit Heemskerk

Wat een mooie foto's. De foto's gaven een prachtig beeld van onze trouwdag. De ideeën op de dag zelf sloten perfect aan op onze wensen en de uitvoering achteraf maakte alles nog mooier. We zullen je zeker aanbevelen. Dank je!

Ingrid & Jaap uit Alkmaar

Vanwege jouw enthousiasme en goede ideeën hadden wij direct een goed gevoel bij het idee jou als onze fotograaf op onze bruiloft. Mede dankzij jouw professionele aanpak bleef jij op de trouwdag onzichtbaar voor ons, waardoor wij ons erg op ons gemak voelden de hele dag. Dat is te zien op alle foto's die van ons genomen zijn! De gekke, spontane foto's van ons met onze vrienden vinden wij ook fantastisch! En wij niet alleen; van onze familie, vrienden en kennissen hebben wij ontzettend veel positieve reacties ontvangen over de mooie natuurlijke foto's en prachtige reportage. Daarnaast hebben wij jouw behulpzaamheid vóór en na de bruiloft, zeer gewaardeerd. Volgend jaar gaan goede vrienden van ons trouwen; 3x raden wie wij hebben aanbevolen als fotograaf!!

Lianne & Lesly uit Sint Pancras

Onopvallend, fantastische weergave van onze trouwdag. We genieten iedere keer weer van de foto's. Nogmaals bedankt met een vriendelijke groet van Ellen en John.

Ellen & John uit Purmerend

We willen je hartstikke bedanken voor de mooie foto's! De twee grote foto's hangen ook al aan de muur. We hebben zelfs twee grote canvas doeken met daarop een collage van de mooiste foto's. Nogmaals super bedankt!

Simone & Leo uit Lelystad

Zeer goede service, vriendelijke benadering, veel eigen initiatief. Nico denkt zeker met zijn klanten mee. Een echt heel plezierige ervaring !!

Jacqueline & Jan uit Groenveld

Je inzet was super. Prachtige dag, prachtige foto's en veel lof over je inzet als onze fotograaf van de gasten. Nico, nogmaals bedankt !

N & M uit Sint Pancras