Uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie

Bijzondere fotografie van een uitvaart

Een laatste tastbare herinnering van iemand waar wij zo veel om geven.

Het is wellicht te vroeg om aan foto’s van het afscheid te denken. Het is allemaal net gebeurd en u bent te droevig om aan uitvaartfotografie te denken. En dat is heel begrijpelijk.

Foto’s gemaakt van de uitvaart blijken goed te helpen in de verwerking van het overlijden tijdens het rouwproces. Steeds meer mensen kiezen ervoor om deze unieke en niet terugkerende momenten vast te leggen. Later, als u er klaar voor bent, kan u rustig en op uw gemak naar die unieke momenten terug kijken.

Tijdens de uitvaart bent u meestal in gedachten verzonken en vaak te triest om enige informatie mee te krijgen. Maar later komen er vragen, zoals Wie waren er? Hoe zag de opbaring eruit? Wie heeft de uitvaart ingeleid? Welke bloemenstukken waren er? Wie was de persoon waarvan ik een hand op mijn schouder voelde ?

Laat dit afscheid vastleggen zodat u nog een laatste tastbare herinnering hebt van uw dierbare en geliefde.

Nico van Velden werkt zonder flits en houdt gepaste afstand van de nabestaanden en aanwezigen.  Om de uitvaartreportage van uw dierbare zo speciaal mogelijk te maken, bespreekt u vooraf met de fotograaf en uw familieleden wat er wel en niet gefotografeerd mag worden.

Bekijk onderstaande foto’s voor een impressie. Uit discretie en respect voor de nabestaanden zijn er geen herkenbare personen op de voorbeeldfoto’s van de uitvaartfotografie te zien.